Tytuł | Rok rozpoczęcia |
Rok zakończenia |
Kierownicy projektu | Wykonawcy | Nr. projektu | Finansowanie | Szczegóły |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Obrazowanie zmian właściwości fizyko-chemicznych tkanek rzepaku pod wpływem krzemu w warunkach optymalnego nawodnienia i w suszy | 2022 | 2024 |
|
2022/06/X/NZ3/00555 MINIATURA | NCN | zobacz | |
Opracowanie metody wytwarzania produktów piekarniczych o właściwościach hipoalergicznych dla osób z nietolerancją białek pszenicy | 2019 | 2022 |
|
POIR.04.01.04-00-0051/18-00 | NCBR | zobacz | |
Optymalizacja przemysłowej technologii produkcji bioetanolu z ziarna kukurydzy. zadanie nr. 5: Opracowanie technologii ozonowania kukurydzy mokrej w rękawach, pobranie próbek kukurydzy, wykonanie badań do oceny zmian składu chemicznego oraz zmian aktywności metabolicznej nasion, wykonanie badań mikrobiologicznych w celu określenia skuteczności opracowanej technologii | 2017 | 2018 | Biostrateg2/298241/10/NCBIR/2016 (akronim CROPTECH) | NCBiR | zobacz |