NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00

09.04.2019

Narodowe Centrum Badań i Rozwoju przyznało dofinansowanie na projekt Program Operacyjny Inteligentny Rozwój 2014-2020 Nr Umowy: POIR.04.01.04-00-0051/18-00 z dnia 05.03.2019

Projekt HYPFLO „Opracowanie metody wytwarzania produktów piekarniczych o właściwościach hipoalergicznych dla osób z nietolerancją białek pszenicy”  współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
w ramach Działania 4.1 Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020.

Umowa nr: POIR.04.01.04-00-0051/18-00

Okres realizacji: 01.04.2019 r. – 31.03.2022 r.

Budżet projektu: 7 544 733,45 PLN

Budżet IFR PAN: 578 375,00 PLN

Więcej

 

Dziennik zmian dokumentu

Data zmiany Typ zmiany Autor Osoba odpowiedzialna Opis zmian
2019-04-09 12:09:47 Edycja rekordu Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie:
Dostępny do
Treść (polski)
2019-04-09 12:09:00 Edycja rekordu Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie:
Dostępny do
2019-04-09 12:01:12 Edycja rekordu Agnieszka Kwiecień Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie:
Dostępny do
Opublikowany
2019-04-09 12:01:01 Edycja rekordu Agnieszka Kwiecień Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie:
Dostępny do
2019-04-09 11:58:39 Edycja rekordu Agnieszka Kwiecień Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie:
Dostępny do
Wstęp (polski)
Treść (polski)
2019-04-09 11:06:36 Dodanie rekordu Agnieszka Kwiecień Nazwa rekordu: NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00
print