NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00
09.04.2019Narodowe Centrum Badań i Rozwoju przyznało dofinansowanie na projekt Program Operacyjny Inteligentny Rozwój 2014-2020 Nr Umowy: POIR.04.01.04-00-0051/18-00 z dnia 05.03.2019
Projekt HYPFLO „Opracowanie metody wytwarzania produktów piekarniczych o właściwościach hipoalergicznych dla osób z nietolerancją białek pszenicy” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
w ramach Działania 4.1 Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój 2014-2020.
Umowa nr: POIR.04.01.04-00-0051/18-00
Okres realizacji: 01.04.2019 r. – 31.03.2022 r.
Budżet projektu: 7 544 733,45 PLN
Budżet IFR PAN: 578 375,00 PLN
Dziennik zmian dokumentu
Data zmiany | Typ zmiany | Autor | Osoba odpowiedzialna | Opis zmian |
---|---|---|---|---|
2019-04-09 12:09:47 | Edycja rekordu | Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie: Dostępny do Treść (polski) |
||
2019-04-09 12:09:00 | Edycja rekordu | Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie: Dostępny do |
||
2019-04-09 12:01:12 | Edycja rekordu | Agnieszka Kwiecień | Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie: Dostępny do Opublikowany |
|
2019-04-09 12:01:01 | Edycja rekordu | Agnieszka Kwiecień | Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie: Dostępny do |
|
2019-04-09 11:58:39 | Edycja rekordu | Agnieszka Kwiecień | Edycja rekordu "NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00" w następującym zakresie: Dostępny do Wstęp (polski) Treść (polski) |
|
2019-04-09 11:06:36 | Dodanie rekordu | Agnieszka Kwiecień | Nazwa rekordu: NCBR Projekt HYPFLO POIR.04.01.04-00-0051/18-00 |